Persoonlijke instellingen

Tuencyclopedie:Auteursrechten

Uit Tuencyclopedie

Share/Save/Bookmark

De TU/encyclopedie is voor iedereen openbaar toegankelijk.

  • Auteurs

De TU/encyclopedie staat open voor bijdragen van iedereen. Bijdragen worden door de redactie van de TU/encyclopedie beoordeeld voordat deze geplaatst worden. De naam van een auteur of bewerker van een lemma is zichtbaar in de Geschiedenispagina van het betreffende lemma.

  • Bijdragen

Tekstuele bijdragen aan de online TU/encyclopedie zijn gelicentieerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Nederland licentie http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/nl/

Tekstuele bijdragen uit de TU/encyclopedie mogen door iedereen worden hergebruikt (herpubliceren, kopiëren verspreiden), ook voor commerciële doeleinden, onder de voorwaarde dat de bron en licentie van de bijdrage worden vermeld en dat de bijdrage onder dezelfde licentievoorwaarden wordt hergepubliceerd als de oorspronkelijke bijdrage.

Tekstuele bijdragen uit de TU/encyclopedie mogen door iedereen worden bewerkt (aanvullen, corrigeren, vertalen), ook voor commerciële doeleinden, onder de voorwaarde dat de bron en licentie van de bijdrage worden vermeld en dat de bewerkte bijdrage onder dezelfde licentievoorwaarden wordt gepubliceerd als de oorspronkelijke bijdrage. Bronvermelding naar een bijdrage in de TU/encyclopedie dient te gebeuren door middel van een URL naar het betreffende lemma in de volgende opmaak: [Titel lemma], in: TU/encyclopedie, http://www.tuencyclopedie.nl/index.php?title=[Titel lemma].

  • Foto’s en afbeeldingen

Foto’s en afbeeldingen in de TU/encyclopedie zijn gelicentieerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-GeenAfgeleideWerken 3.0 Nederland licentie. Foto’s en afbeeldingen uit de TU/encyclopedie mogen door iedereen worden hergebruikt (herpubliceren, kopiëren, verspreiden), ook voor commercieel gebruik, onder de voorwaarden dat de bron en licentie van de foto worden vermeld, dat de foto of afbeelding onder dezelfde licentievoorwaarden wordt gepubliceerd als de oorspronkelijke foto en dat de foto of afbeelding niet gewijzigd of bewerkt wordt.